Access Bodyprocess-, Bars- of Esse-behandeling

✨Bodyprocess – behandeling ✨

Energetische behandeling zoals MTVSS, Access Facelift, Cellular memory, BMM verandert je lichaam op celniveau. Wat opgeslagen ligt (geheugen, verandering in lichaam door gevoelens, gedachten van jezelf of van anderen aangenomen als waar) lost op. Je lichaam verandert.

En wat is er nu mogelijk voor jou. De veranderingen die ervaren en genoemd worden zijn voor iedereen anders. Ieder lichaam is anders. Standpunten ingenomen in reactie op oordelen, over gevoelens zetten zich vast in je lichaam. Zodra jij het aanneemt voor waar, ook al voelt het zwaar voor je, zet het je vast. De vastgezette standpunten belemmeren je mogelijkheid om vrij te kiezen.

Hoe zou het zijn om te leven met een licht lichaam? Waarvan de verschillende lichaamsprocessen op natuurlijke wijze samen werken: hormonen, spijsvertering, spieren en gewrichten en fascia weefsel. 

✨ Access Bars®-behandeling ✨

Liggend op een massagetafel worden 32 punten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Je energie gaat stromen, alle lading die je lichaam opgeslagen heeft vloeit weg. De ontspanning die dit geeft beïnvloed je fysieke, mentale en geestelijke welzijn. Je bent je meer bewust van wie je bent, welke welke weg voor jou passend is. Contact met familie, vrienden, werk en gezondheid kunnen dynamisch veranderen.

De veranderingen die mensen noemen :

* lichamelijk meer ontspanning

* hoofd, mijn denken is veel rustiger

* inslapen en doorslapen verbeterd

* gevoel van ruimte en tijd verandert

* keuzes zijn gemakkelijker gemaakt, ik weet beter en sneller wat ik wil, twijfel minder en maak me geen zorgen meer 

* verandering en inzicht in al lang slepende situaties

Een bars-behandeling is voor volwassenen en kinderen heerlijk. Met meer ontspanning je leven leven. Je plek innemen in contact met anderen, familie – vrienden. Op school en in werk-situatie relaxter omgaan met tot voor kort spannende situaties. Gezondheid verbetert en bewegingsmogelijkheden nemen toe. 

Ook voor, tijdens en na behandelingen in ziekenhuis of therapie, geven Bars-behandeling meer rust en helderheid. 

Reacties van mensen na een behandeling :

“Bedankt voor de behandeling. Wat is het toch fijn je ontspannen te voelen. Heb ik ook geslapen?”

“Tijdens de behandeling werd het eerst druk in mijn hoofd en waren er allerlei kleuren. Daarna werd het rustiger. Nu, enkele dagen later, voelt mijn lichaam anders, lichter, ruimer. En ik gelatener in hoe het is. Ik heb wat meer afstand en reageer minder direct. De verstandhouding met anderen verandert hier ook door. Ik ben wat blijer”.

“Ha lieve Anneke, ik was vandaag zo vrolijk en blij op mijn werk.  Voelde me zo licht. Heerlijk. Dank je wel voor de fantastische Bars-behandeling.”

Mensen vragen hoeveel behandelingen heb ik dan nodig. Veelal ervaren mensen na 3 behandelingen veranderingen die blijvend zijn.

En wat weet jij? Wat wil jouw lichaam? Het is heerlijk te ontspannen, je hoofd leeg te maken en de behandeling te ontvangen. Steeds weer, je weet het wanneer je er weer aan toe bent.

Een van de Access Consciousness® tools, gereedschappen, is :

Kies wat waar is voor jou. En wat waar is voor jou, voelt licht. Wat niet waar is, voor jou, voelt zwaar. We weten zoveel meer, wanneer we bereid zijn deze vraag wat vaker in ons leven te stellen. En het antwoord vervolgens open te ontvangen. Soms begrijpen we het direct, soms wat later. En soms zijn er situaties die we nooit begrijpen. Hierin wat meer rust te vinden, wat meer vertrouwen in te ervaren geeft de dag wat meer stroom, wat meer plezier en wat meer liefde.

Behandeling: 1 1/2 uur

Kosten : € 50,00

Behandeling: 60 minuten 

Kosten : € 35,00

Kinderen : €25,00

Zijn de kosten een reden om niet (vaker) te komen, neem dan contact op. 

Je kan de Bars leren geven in 1 dag. Je bent dan gecertificeerd Bars Practitioner.

Informatie Bars – lesdag ✨

Op 5 oktober en 23 november 2019 ✨

Je leert een behandeling geven en ontvangt er ook twee. In de uitgebreide manuel staat de Bars uitgelegd, tevens vind je hierin achtergrond informatie.

Ook leer je verschillende energetische veranderingsprocessen die access conciousness aanbiedt.

Bars – lesdag : 9.30 –  17.30 uur.

Inclusief lunch : soep en broodjes

Betaling: €300,00

Voor kinderen tot 15 jaar geen betaling, indien zij meekomen met een betalende ouder. Jongeren tot 17 jaar betalen €150,00 voor de lesdag. Bij herhaling betaal je ook €150,00 voor deze mooie dag.

Vastgestelde lesgelden.

Access Bars® – informatie

Wat is Access Bars®

Een film met informatie over Access Bars® : Wat het lichaam weet en wat het lichaam laat zien.

Een onderzoek gedaan door Dr. Lisa Cooney and Linda Adamowski . Thermometrie toont een accuraat beeld van het gehele lichaam waar door blokkades de altijd aanwezige vitale regulatie geen veranderingen teweeg meer kan brengen.

klik hier

Een film met informatie over Access Bars® besproken door neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin:

klik hier

Korte film met Dr. Dain Heer: What if falling apart is falling together

klik hier

✨ Esse-behandeling ✨

Dit is een zachte of stevigere massage. Fascia weefsel wordt heel zacht of wat steviger gemanipuleerd. Dit geeft een diep gevoel van ontspanning. En meer bewegingsvrijheid, minder of geen pijn in het gehele lichaam.

Behandelingen van 1 1/2 uur

Kosten €50,00

Bel of mail voor meer informatie.