Access Bars® behandelingen en Bars lesdagen, Energetic Facelift behandeling of Lesdag, Bodyprocess behandeling – of Lesmiddag, Esse-behandelingen

Cadeaubon:

Verjaardagscadeau!

Kerst cadeau!

Wil je een cadeaubon geven voor deze mooie behandeling?

Dat kan! ✨

Voor een behandeling van 45 minuten €35,00 of voor een behandeling van 75 minuten €50,00

Access Bars®-behandeling 

Liggend op een massagetafel worden 32 punten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Je energie gaat stromen. En lading die je lichaam opgeslagen heeft vloeit weg. Dit beïnvloedt je fysieke, mentale en geestelijke welzijn. Tevens ben je je meer bewust van wie je bent, welke weg en keuzes voor jou werken. Contact met familie, vrienden, werk en gezondheid kunnen dynamisch veranderen.

De reacties van mensen op een behandeling of lesdag :

“Het was weer zo fijn om vanuit mijn werk direct, alleen schoenen uit, op je massagetafel te gaan liggen, dekentje over me heen. De aanraking, van Barspunten en mijn lichaam is zo ontspannend. Ik ben blij dat ik dit heb ontdekt. Dank je Anneke” 

“ik slaap gemakkelijker in en raak de punten op mijn eigen hoofd aan. De Bars-lesdag was fijn. Ik kan de Bars nu geven en heb meer geleerd dan ik van tevoren begreep toen je het mij uitlegde. En ik vond het gezellig en we hebben ook veel gelachen. Bars ontvangen en geven is allebei fijn. Ik kom graag naar de uitwisselavonden. ” 

“ik dacht tijdens de behandeling aan situaties waar ik lang niet aan wilde denken. En de spanning die ik hierbij steeds voelde is nu minder of weg. Dit is fantastisch. Dankbaar voor wat je gedaan hebt Anneke, ook al zeg jij steeds dat ik het ben die anders kiest.” 

“ik ben veranderd en heb een andere kijk gekregen op een al lang slepende situati. Ik sta er nu anders in en zij reageren nu ook anders op mij. Magisch wat je teweeg brengt Anneke.” 

Een Bars-behandeling is voor volwassenen en kinderen. Met meer ontspanning je leven leven is echt mogelijk. Je plek innemen in contact met anderen, familie – vrienden. Op school en in werk-situatie relaxter omgaan met tot voor kort nog spannende situaties. Gezondheid verbetert en bewegingsmogelijkheden nemen toe. 

Ook voor, tijdens en na behandelingen in ziekenhuis of therapie, geven Bars-behandelingen meer rust en helderheid. En laat vaak aan de oppervlakte komen wat niet loopt. Welke gedachten, overtuigingen en oordelen je vaster zetten dan werkelijk mogelijk is. 

Een van de Access Consciousness® tools is :

Stel een vraag. Steeds weer een vraag en ervaar de ruimte die zich opent. Bijvoorbeeld deze vraag, in welke prettige of onprettige situatie je je bevindt:

Hoe wordt het nog beter dan dit? 

En een tweede tool is:

Kies wat waar is voor jou.

En wat waar is voor jou, voelt licht, je expandeerd. Wat niet waar is, voor jou, voelt zwaar, je vernauwd je. We weten zoveel meer, wanneer we bereid zijn deze vraag wat vaker in ons leven te stellen. En het antwoord vervolgens open te ontvangen. Soms begrijpen we het direct, soms wat later. En soms zijn er situaties die we nooit begrijpen. Hierin wat meer rust te vinden, wat meer vertrouwen in te ervaren geeft de dag wat meer stroom, wat meer plezier en wat meer ruimte om te zijn met minder oordeel. 

Nu twaalf jaar geleden gehoord dat ik kanker heb. En nu 10 jaar geleden dat mijn lichaam weer zonder kanker leeft. Bars-, bodyprocessen, Esse-behandelingen en de tools van Access zijn voor mij en mijn lichaam een onuitputtelijke bron van verzorging, van verandering, van informatie en plezier. 

Acces bodyprocess-behandeling 

Energetische behandelingen als MTVSS, Access Facelift, Cellular memory, BMM verandert je lichaam op celniveau. Wat opgeslagen ligt (geheugen, verandering in lichaam door gevoelens, gedachten van jezelf of van anderen aangenomen als waar) lost op. En je lichaam verandert.

En wat is er nu mogelijk voor jou? 

De veranderingen die ervaren en genoemd worden zijn voor iedereen anders. Ieder lichaam is anders. Standpunten ingenomen in reactie op oordelen of over gevoelens zetten zich vast in je lichaam. Zodra jij het aanneemt voor waar zet het je vast. De vastgezette standpunten belemmeren je mogelijkheid om vrij te kiezen.

Hoe zou het zijn om te leven met een lichter lichaam? Waarvan de verschillende lichaamsprocessen op natuurlijke wijze samen werken: hormoonstelsel, spijsvertering, spieren en gewrichten en fascia weefsel.

Behandelingen: 1 uur/60 minuten €50,00

Behandelingen van kinderen : 45 minuten €35,00  

“If change feels uncomfortable, it doesn’t mean something is wrong. How much is it an acknowledgement that your life is expanding?”

Wat als na een behandeling jij je wat ongemakkelijk, anders voelt? Wat als dit niet verkeerd is? En wellicht de verandering creëert waar je om gevraagd hebt? Hoeveel is het de erkenning van de verruiming van je leven waar je om gevraagd hebt? 

Bars – lesdag

Je leert een Bars-behandeling geven in 1 dag. Je bent dan gecertificeerd Bars Practitioner. En kan direct beginnen met Bars-behandelingen geven aan familie, vrienden of cliënten. 

Je leert een behandeling geven en ontvangt er ook twee. In de uitgebreide manuel staat de Bars uitgelegd, tevens vind je hierin veel achtergrond informatie.

Ook leer je verschillende energetische lichaamsprocessen van Access Conciousness. 

Inclusief manuel, overzichtskaart Bars-punten, geluidsopnames van de lesdag, koffie /thee/lekkers en salade voor de lunch.

Tevens begeleiding na afloop van Bars lesdag. 

Jongeren van 16/17 jaar €150,00

Volwassenen €300,00 

Bars-lesdag herhaling €150

Voor kinderen tot 16 jaar gratis, indien zij meekomen met een betalende ouder. Wil je met 2 kinderen komen, neem dan even contact op. 

Dit zijn de vastgestelde lesgelden. Indien betaling een probleem lijkt, mail dan voor de mogelijkheden. 

Meer informatie en aanmelding :

Access Bars® lesdag in Edam op 5 april :

Acces Bars lesdag 5 april

Access Bars® lesdag op Texel in Den Burg op zondag 25 juni:

Acces Bars lesdag in Den Burg op Texel

Mail voor informatie of voor hulp bij aanmelding : annekehietbrink@gmail.com of bel 06-23087422 

Access Bars® – informatie

Wat is Access Bars®

Een film met informatie over Access Bars® : Wat het lichaam weet en wat het lichaam laat zien. 

Een film met informatie over Access Bars® besproken door neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin:

klik hier

Korte film met Dr. Dain Heer: What if falling apart is falling together

klik hier

ESSE-behandeling

Dit is een waardevolle energetische behandeling. Het lichaam wordt over de kleren heen aangeraakt. Spieren, botten en fascia weefsel worden heel zacht of wat steviger uitgenodigd tot verandering, strekking of licht geschoven. 

Esse-behandelingen beginnen veelal bij het hoofd, nekgebied. Vervolgens worden schouders, borst – buikgebied, benen, voeten en rug behandeld. Het gehele lichaam wordt aangeraakt, lichte stretching nodigt fascia weefsel uit tot loslaten. Meer bewegingsvrijheid, minder pijn en opener aanwezig zijn is steeds weer zichtbaar. 

Bel of mail voor meer informatie over een behandeling, een lesdag een informatie – bijeenkomst. 

All of life comes to me with ease, joy and glory! ✨