Coaching en Access Bodyprocess-, Bars- of Esse-behandeling

✨Coaching en bodyprocess-behandeling 

Energetische behandeling zoals MTVSS, Access Facelift, Cellular memory, BMM verandert je lichaam op celniveau. Wat opgeslagen ligt (geheugen, verandering in lichaam door gevoelens, gedachten van jezelf of van anderen aangenomen als waar) lost op. Je lichaam verandert.

En wat is er nu mogelijk voor jou?

De veranderingen die ervaren en genoemd worden zijn voor iedereen anders. Ieder lichaam is anders. Standpunten ingenomen in reactie op oordelen, over gevoelens zetten zich vast in je lichaam. Zodra jij het aanneemt voor waar, ook al voelt het zwaar voor je, zet het je vast. De vastgezette standpunten belemmeren je mogelijkheid om vrij te kiezen.

Hoe zou het zijn om te leven met een licht lichaam? Waarvan de verschillende lichaamsprocessen op natuurlijke wijze samen werken: hormonen, spijsvertering, spieren en gewrichten en fascia weefsel.  

✨Coaching en Access Bars®-behandeling 

Liggend op een massagetafel worden 32 punten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Je energie gaat stromen, alle lading die je lichaam opgeslagen heeft vloeit weg. De ontspanning die dit geeft beïnvloed je fysieke, mentale en geestelijke welzijn. Je bent je meer bewust van wie je bent, welke welke weg voor jou passend is. Contact met familie, vrienden, werk en gezondheid kunnen dynamisch veranderen.

De veranderingen die mensen noemen :

* lichamelijk meer ontspanning

* hoofd, mijn denken is veel rustiger, mijn leven is levendiger

* inslapen en doorslapen verbeterd

* ik ervaar en zie tijdens de behandeling situaties waar ik geen weet (meer) van had

* ik weet wat belangrijk voor me is en ga hiervoor

*verandering en inzicht in al lang slepende situaties

Een bars-behandeling is voor volwassenen en kinderen mogelijk. Met meer ontspanning je leven leven. Je plek innemen in contact met anderen, familie – vrienden. Op school en in werk-situatie relaxter omgaan met tot voor kort spannende situaties. Gezondheid verbetert en bewegingsmogelijkheden nemen toe. 

Ook voor, tijdens en na behandelingen in ziekenhuis of therapie, geven Bars-behandeling meer rust en helderheid. 

Reacties van mensen na een behandeling :

“Ik zag mezelf in situaties die ik vergeten was. En wel belangrijk waren merk ik nu. Ik voel meer stroming in mijn benen, fijn dit te ervaren “

“Tijdens de behandeling werd het eerst druk in mijn hoofd en waren er allerlei kleuren. Daarna werd het rustiger. Nu, enkele dagen later, voelt mijn lichaam anders, lichter, ruimer. En ik ben gelatener in hoe het is. De verstandhouding met anderen verandert hier ook door. Ik maak me minder zorgen. Ik ben wat blijer”.

“Ha lieve Anneke, ik was vandaag zo vrolijk en blij op mijn werk.  Voelde me zo licht. Heerlijk. Dank je wel voor de fantastische Bars-behandeling.”

Mensen vragen hoeveel behandelingen heb ik dan nodig. Veelal ervaren mensen na 3 behandelingen veranderingen die blijvend zijn.

En wat weet jij? Wat wil jouw lichaam? Het is heerlijk te ontspannen, je hoofd leeg te maken en de behandeling te ontvangen. Steeds weer, je weet het wanneer je er weer aan toe bent.

Een van de Access Consciousness® tools, gereedschappen, is :

Kies wat waar is voor jou. En wat waar is voor jou, voelt licht. Wat niet waar is, voor jou, voelt zwaar. We weten zoveel meer, wanneer we bereid zijn deze vraag wat vaker in ons leven te stellen. En het antwoord vervolgens open te ontvangen. Soms begrijpen we het direct, soms wat later. En soms zijn er situaties die we nooit begrijpen. Hierin wat meer rust te vinden, wat meer vertrouwen in te ervaren geeft de dag wat meer stroom, wat meer plezier en wat meer liefde.

Coaching en behandeling: 1 1/2 uur

Coaching en behandeling: 60 minuten 

Kinderen : coaching en behandeling 1 uur

In november 2019 : behandeling Bars- en/of Esse

In december 2019 : kom dan samen, of spreek samen af. 

Je kan de Bars leren geven in 1 dag. Je bent dan gecertificeerd Bars Practitioner.

✨Informatie Bars – lesdag

Je leert een behandeling geven en ontvangt er ook twee. In de uitgebreide manuel staat de Bars uitgelegd, tevens vind je hierin achtergrond informatie.

Ook leer je verschillende energetische veranderingsprocessen die access conciousness aanbiedt.

Bars – lesdag : 9.30 –  17.30 uur.

Inclusief lunch : soep en broodjes

Voor kinderen tot 15 jaar geen betaling, indien zij meekomen met een betalende ouder. 

Vastgestelde lesgelden.

Access Bars® – informatie

Wat is Access Bars®

Een film met informatie over Access Bars® : Wat het lichaam weet en wat het lichaam laat zien.

Een onderzoek gedaan door Dr. Lisa Cooney and Linda Adamowski . Thermometrie toont een accuraat beeld van het gehele lichaam waar door blokkades de altijd aanwezige vitale regulatie geen veranderingen teweeg meer kan brengen.

klik hier

Een film met informatie over Access Bars® besproken door neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin:

klik hier

Korte film met Dr. Dain Heer: What if falling apart is falling together

klik hier 

✨Coaching en Esse-behandeling 

Dit is een zachte of stevigere massage. Alle spieren en fascia weefsel worden heel zacht of wat steviger gemanipuleerd. Dit geeft een diep gevoel van ontspanning. En meer bewegingsvrijheid, minder of geen pijn in het gehele lichaam.

Coaching en behandelingen van 1 1/2 uur

Bel of mail voor meer informatie.