Biografie

“De heldere kleurrijkheid en onbegrensde ruimte en mogelijkheden van het leven maakt zij zichtbaar op doek.

Anneke is groepsleerkracht en 2 dagen per week werkzaam in een kleutergroep op een basisschool in Amsterdam. De levenskracht, enthousiasme en zachte constante groei van kinderen is heerlijk om mee te zijn en creativiteit mee te ontplooien.

Tevens schildert zij en geeft Schilderworkshops intuïtief schilderen. Met haar kennis en ervaring met intuïtief schilderen en nieuwe ruimtes openen, begeleidt zij de workshops met haar aanstekelijke enthousiasme en plezier in kleur en beweging op doek.

In haar leven heeft zij steeds om andere mogelijkheden, een verrijkende ruimte gevraagd, ontvangen en gekozen. Om door te groeien ook in de intensiteit van ervaringen als veranderingen van haar lichaam, in relaties en in moeder zijn. En om andere mogelijkheden vragend, deze ook kwamen en zij keuzes maakte die niet logisch waren. En energetisch ruimtes openden en zoveel meer creërde in relaties, werk en creativiteit.

Mensen, natuur, tekenen/schilderen, dansen, wandelen, muziek en Bas (oppashondje 😉) geven haar ruimte, ontspanning en plezier.

En de kennismaking en ervaringen met Access Consciousness® tools, Bars -, Bodyprocessen en Esse-behandelingen geven haar steeds weer de lichamelijke en mentale lichtheid om meer te ontvangen en kiezen dan 10 jaar geleden mogelijk leek.

Zij geeft Access Bars® lesdagen en workshops in bodyprocessen. De mogelijkheid bieden andere ervaringen toe te voegen aan wat er al is, is wat haar steeds weer inspireert tot meer lesgeven, uitwisselingen organiseren en toevoegen van samenwerkingsmogelijkheden.

Anneke schildert sinds 2009 op doek. Inspiratie vindt zij in de natuur en in ontmoetingen. Haar leven kijkend, luisterend en dansend. Zij schildert datgene wat zij ziet in abstracte beelden vol beweging. Haar innerlijke stille kleurrijke leven zichtbaar.

Anneke houdt van kleur, stilte en ritme. Wanneer zij danst, danst zij vrij. Wanneer zij schildert, schildert zij vrij. Zij stapt in de wereld van beweging, kleur en creatie.

Schilderend transformeert wat zij beleeft. Soms expliciet keuzes makend in de techniek en steeds weer vloeiend meestromend met wat er ontstaat.

De natuurvormen, abstracte beelden die ontstaan op doek geven een leefruimte kleur, warmte en inspiratie.

Zij is als schilderes geïnspireerd door impressionisten en expresionisten.

Momenteel exposeert zij bij JijenWij in Amsterdam.

Tevens in Il Sogno in Amsterdam.

Voor meer informatie over Il Sogno: klik hier

Zomer 2017 exposeerde zij in Café Bern, Nieuwmarkt 9 in Amsterdam.

Bern Nieuwmarkt 9 Amsterdam

Zomer 2017 nam zij deel aan de Kunst aan Huis – route in Edam.

In Edam zijn haar schilderijen ook te bezichtigen. In 2018 doet zij mee aan het Landelijke Atelierweekend. Van 14.00 – 17.00 ben je van harte welkom in haar thuisatelier.