Biografie

“De heldere kleurrijkheid en onbegrensde ruimte en mogelijkheden van het leven maakt zij zichtbaar op doek.

Anneke is groepsleerkracht en 2 dagen per week werkzaam in een kleutergroep op een basisschool in Amsterdam. De levenskracht, enthousiasme en zachte constante groei van kinderen is heerlijk om mee te zijn en creativiteit mee te ontplooien.

Tevens schildert zij en geeft Schilderworkshops intuïtief schilderen. Met haar kennis en ervaring met intuïtief schilderen en nieuwe ruimtes openen, begeleidt zij de workshops met haar aanstekelijke enthousiasme en plezier in kleur en beweging op doek.

In haar leven heeft zij steeds om andere mogelijkheden, een verrijkende ruimte gevraagd, ontvangen en gekozen. Om door te groeien ook in de intensiteit van ervaringen als veranderingen van haar lichaam, in relaties en in moeder zijn. En om andere mogelijkheden vragend, deze ook kwamen en zij keuzes maakte die niet logisch waren. En energetisch ruimtes openden en zoveel meer creërde in relaties, werk en creativiteit.

Contact met mensen, natuur, tekenen/schilderen, wandelen, muziek en Bas (oppashondje 😉) voeden inspiratie, ontspanning en veel plezier.

En de kennismaking en ervaringen met Access Consciousness® tools, Bars -, Bodyprocessen en Esse-behandelingen geven haar steeds weer de lichamelijke en mentale lichtheid om meer te ontvangen en kiezen dan 10 jaar geleden mogelijk leek.

Zij geeft Access Bars® lesdagen en workshops in bodyprocessen. De mogelijkheid bieden andere ervaringen toe te voegen aan wat er al is, is wat haar steeds weer inspireert tot meer lesgeven, uitwisselingen organiseren en toevoegen van samenwerkingsmogelijkheden. H

Haar schilderwerk is te koop. Sinds zij exposeerde in zomer 2017 in Café Bern, Nieuwmarkt 9 in Amsterdam.

Bern Nieuwmarkt 9 Amsterdam