Workshop Intuïtief schilderen

Geef kleur aan je innerlijk. 

In deze workshop leer je kleuren te kiezen die jouw innerlijk, in gevoelens en gedachten, uitdrukken.

Je kan vervolgens de 5 daagse cursus volgen die verdieping aanbrengt.

Je leert in deze 5 daagse cursus welke energie van jou is en wat je van een ander meedraagt. En je krijgt inzicht en oefeningen hoe hier thuis en op je werkplek mee om te gaan.

Met deze oefeningen wordt je leven lichter.

En je kan met helderheid waarnemen wat er in je speelt. Je krijgt inzicht, veel minder verwarring en hebt meer energie om te kiezen waar je hart naar uit gaat.

Ook hier krijg je oefeningen voor mee.

Workshop en cursus brengen volop kleur in je leven. En ook oefeningen om thuis te doen en het geleerde in praktijk te brengen.

En met meer energie en plezier je leven thuis en op je werk te zijn.

Persbericht Stadskrant Edam:

‘Vorm is de uiterlijke expressie van innerlijke betekenis’ Wassily Kandinsky (1866-1944)

Met de workshop intuïtief schilderen ervaar je de betekenis van de uitspraak van Kandinsky. In ons onderbewustzijn zit veel besloten waar we in het dagelijkse bestaan en alle drukte aan voorbij gaan. Anneke Hietbrink geeft een handvat om uitdrukking te geven aan wat er in ons leeft. Op een heldere, sympathieke manier krijgt de cursist inzicht in waar hij nu staat en wat hij wil.

De workshop begint om 10.00 uur.

De dag wordt rond 15.30 uur gezamenlijk afgesloten. 

Voor deze workshop is het niet nodig om ervaring met schilderen te hebben. Het doel van de workshop is om cursisten te inspireren, inzicht in zichzelf te geven en met plezier te schilderen. En soms met stof tot nadenken!

De docent, Anneke Hietbrink, is een ervaren coach en intuïtief schilder en begeleidt al jaren de workshops Intuïtief schilderen. Na het volgen van diverse opleidingen heeft zij een methode ontwikkeld die cursisten inspireert om uitdrukking te geven aan hun innerlijk. Zij heeft ervaring in het begeleiden van individuele en groepscoachingtrajecten en teambuilding bij organisaties.

Bent je geïnteresseerd in de workshop?
Ben je enthousiast en wil je met je eigen groepje van 4 of 9 deelnemers deze workshop ervaren?
Neem dan contact met ons op om de workshop op maat door te spreken en een datum te kiezen!

foto-8a